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ARTICLE 3 
 RULES FOR THE INTERPRETATION OF DISTRICTS AND BOUNDARIES 

 
7 TCC l-3 (a)  Rules for Boundaries.   Where uncertainty exists as to the boundaries of districts as 
shown on the Official Zoning Map, the following rules shall apply: 
 

(1)   Streets and Alleys.  Boundaries indicated as approximately following the centerline of 
streets or alleys shall be construed to follow such center lines. 

 
(2)  Lot Lines.  Boundaries indicated as approximately following recorded lot lines shall 

be construed as following such lot lines. 
 
(3)  City or Village Limits.  Boundaries indicated as approximately following city or village 

limits shall be construed as following such city or village limits. 
 
(4)   Railroad Lines.  Boundaries indicated as following  railroad lines shall be construed 

to be midway between the main tracks. 
 
(5)   Shoreline.  Boundaries indicated as following shorelines shall be construed to follow 

such shorelines, and in the event of change in the shoreline shall be construed as 
moving with the actual shoreline; boundaries indicated as approximately following 
the center lines of streams, rivers, canals, lakes or other bodies of water shall be 
construed to follow such center lines. 

 
(6) Parallels or extensions of Above.  Boundaries indicated  as parallel to or extensions 

of features indicated in 1 through 6 above shall be so construed.  Distances not 
specifically indicated on the Official Zoning Map shall be determined by the scale of 
the map. 

 
(7)   Other.  Where physical or cultural features existing on the ground are at variance 

with those shown on the Official Zoning Map or in other circumstances not covered 
by Sub-sections a through f above, the Zoning Board  shall interpret the district 
boundaries. 

 
7 TCC 1-3 (b)  Rule for Disconnected Territory.  All territory which may hereafter be disconnected 
from any incorporated area within the County shall be considered to be zoned in the same manner 
as the territory contiguous with such disconnected territory.  Where such disconnected territory is 
contiguous with two (2) or more districts, it shall be zoned in the same manner as the district which 
has the largest contacting boundary to such disconnected territory until otherwise classified. 
 
 


